Gilleleje
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 24. maj 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 24. maj 2020

DR1

01:31  

Kodenavn: Mercury
Kodenavn: Mercury FBI-agent Art Jeffries er på spanden efter en gidselsituation, der gik galt. På en rutineopgave finder han en skrækslagen niårig dreng, Simon, hvis forældre er blevet myrdet af agenter fra National Security Agency. De er egentlig på jagt efter Simon, der er autist og ved et tilfælde har brudt NSA's nye og ellers ubrydelige, hemmelige kode, kaldt 'Mercury'. Jeffries redder ham, og snart er de to på hæsblæsende flugt, efterstræbt af politiet, FBI og NSA. Medvirkende: Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hughes m.fl. Instruktion: Harold Becker.

02:26  

Kodenavn: Mercury
Kodenavn: Mercury FBI-agent Art Jeffries er på spanden efter en gidselsituation, der gik galt. På en rutineopgave finder han en skrækslagen niårig dreng, Simon, hvis forældre er blevet myrdet af agenter fra National Security Agency. De er egentlig på jagt efter Simon, der er autist og ved et tilfælde har brudt NSA's nye og ellers ubrydelige, hemmelige kode, kaldt 'Mercury'. Jeffries redder ham, og snart er de to på hæsblæsende flugt, efterstræbt af politiet, FBI og NSA. Medvirkende: Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hughes m.fl. Instruktion: Harold Becker.

03:15  

Mord med miss Fisher (3)
Mord med miss Fisher (3) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Phryne tager fri for at danse natten væk på byens hotteste natklub. Men døden danser med, og snart må den unge kvinde igen i arbejdstøjet for at opklare et mystisk mord.

04:10  

Mord med miss Fisher (4)
Mord med miss Fisher (4) Phryne Fisher holder en ung mand i sine arme. Desværre er det ikke en forførelsesscene. Den unge mand med den blå tatovering er nemlig blevet myrdet. Phryne lover sig selv at finde gerningsmanden. Hun er ikke klar over, hvor meget hun må gå igennem for at kunne holde sit løfte.

05:10  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Sannie Windelborg har store planer for sin kolonihaves terrasse. Den skal gøres sommerklar kun ved hjælp fra genbrugsmaterialer. I København skal Thomas forsøge at ramme en kundes ønske om en farverig diskocykel. Gamle skuffer bliver til nye anderledes møbler, når indretningsarkitekten Gitte Lacarriere går i gang med at upcycle dem.

05:25  

Dage i haven (1:6)
Dage i haven (1:6) Så er foråret kommet, og for Pernilla Månsson Colt er det igen tid til at tage fat på den nye sæson i haven sammen med gartner John Taylor, kok Tareq Taylor og den kreative Malin Persson, der har en masse ideer klar til indretning, både ude og inde.

05:30  

Løvens hule IV (6:9)
Løvens hule IV (6:9) I dette afsnit af Løvens Hule forsøger flere hold af iværksættere at få løverne til at investere i deres forretninger baseret på erotiske produkter. Nogle vil lykkedes med missionen, mens andre vil fejle. Løverne bliver også præsenteret for produkter, der kan gøre en forskel for mennesker i tredjeverdenslande, når et iværksætterhold fra Kolding træder ind i hulen.

05:50  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:15  

Løvens hule IV (7:9)
Løvens hule IV (7:9) Et hold af iværksættere træder ind i Løvens Hule for at sælge andele af deres forretning, hvor privatpersoner kan videresælge deres brugte børneting. Løverne får også besøg af denne sæsons alderspræsident, som har designet et smart tørrestativ. Og et hold unge mænd, som har udviklet en musik-app, hvor ukendte musikere kan få eksponeret deres musik, prøver ligeså lykken.

07:00  

Øen (3:8)
Øen (3:8) Selvom vi skriver 2019 i vores kalendere, går det op for deltagerne at kønskampen stadig er særdeles aktuel, måske især på en tropisk ø uden vand, mad og søvn. Hvad sker der, når vi mennesker bliver frataget det moderne livs bekvemmeligheder og bliver tvunget til at kæmpe for vores overlevelse? I dette nye sociale eksperiment bliver 14 almindelige danskere efterladt 30 dage, på en øde ø i Stillehavet.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

01:05  

Dræberne fra Nibe
Dræberne fra Nibe De to jyske håndværkere og uadskillelige venner Ib og Edward er kørt sur i deres livløse ægteskaber. Derfor leger de med tanken om at leve det søde liv for de sorte penge, de har gemt. Efter et kæmpe skænderi med deres koner hyrer de i en brandert en russisk lejemorder til at gøre det af med dem. Men de har undervurderet deres koner, og det bliver starten på en absurd rejse, hvor Ib og Edward til deres skræk selv ender øverst på en dødsliste... Medvirkende: Ulrich Thomsen, Lene Maria Christensen, Nicolas Bro, Mia Lyhne, Søren Malling m.fl. Manuskript og instruktion: Ole Bornedal. Foto: Linda Wassberg, Dan Laustsen. Klip: My Thordal. Scenograf: Søren Gam. Musik: Joachim Holbek. Stills: Per Arnesen, Henrik Petit. Produktion: Miso Film i samarbejde med bl.a. DR.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Minisekterne (58)
Minisekterne (58) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:05  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh og Kragen tager på dykketur, men Kragen kan ikke lide at blive våd...

05:15  

Inui (7)
Inui (7)

05:20  

Onkel Rejes Sørøvershow (9)
Onkel Rejes Sørøvershow (9) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Bertram, der skal med på skattejagt. Se om de finder en fødselsdagsgave til Sørøver Jørgen, som kun ønsker sig en cigar fuld af røg og dårlig ånde, så de i retur kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Bertram og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

05:45  

Rita og Krokodille - Fødselsdagsfest
Rita og Krokodille - Fødselsdagsfest Det er Boris fødselsdag. Opfør dig ordentligt, Krokodille. Husk i dag handler det ikke kun om dig. Det handler om Boris. Selv gaven er til ham. Den er bare næsten lidt for god til at give væk.

05:50  

Vitello - ønsker sig en hund (10)
Vitello - ønsker sig en hund (10) Vitello får mange ideer. Den ide om at han skal have en hund, er nok en af hans allerbedste, desværre er Mor helt uenig. Men hvis man ikke kan få en hund, så kan man vel være en...

06:00  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

06:30  

Gurli Gris III (1)
Gurli Gris III (1)

06:35  

Gurli Gris III (2)
Gurli Gris III (2)

06:45  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Simon
Simon Campingtur

07:10  

Rasmus Klump (2)
Rasmus Klump (2) - møder Ursula

07:30  

Prop og Berta
Prop og Berta Prop flytter ind i et faldefærdigt hus i skovbrynet. Her finder han koen Bertha, der sidder fast i hegnet. De to bliver venner og sammen redder de de søde tyttebøvser. Prop får et ønske opfyldt, nemlig at Bertha skal kunne tale. Men heksen, der bor i skoven, hader naboer, og hun prøver at fange Prop

08:55  

F for får V (15)
F for får V (15)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Phillip Faber
Morgensang med Phillip Faber Syng dagen godt i gang med dirigent og tv-vært Phillip Faber, som sidder klar ved klaveret til dagens morgensang. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:20  

Taggart: Døden er min nabo
Taggart: Døden er min nabo Da Agnes Welsh findes myrdet i sin lejlighed i et nedslidt boligkompleks, er det en sag for Taggart-holdet. Agnes var kendt som en indædt aktivist, der kæmpede for at forhindre den kvindelige byggespekulant Charlie McEwan i at overtage komplekset. McEwan er berygtet for at bruge ufine metoder, men kunne hun ligefrem finde på at begå mord?

11:25  

Vores mystiske planet (1:5)
Vores mystiske planet (1:5) I et tropisk hav ved Indonesien ligger en gådefuld verden af øer. Et paradis, men med én forskel. Her lever nemlig uhyrer. Komodovaraner! Kæmpeøgler, der kan blive over tre meter lange og veje op til 165 kilo. Men ikke nok med det. Øerne vrimler med nogle af de mærkeligste arter på Jorden som topbavianer, svin med kæmpe stødtænder og hobbitter. Tag med på en evolutionær rejse, og hør, hvad som har formet livet på disse mystiske øer.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Gadekunst i Kairo
Gadekunst i Kairo Graffiti i Kairo I aftenens premiere program træffer vi Muhammad El Quessny, en af de unge i Kairo, som endnu ikke har tabt troen på, hvad de ser som en igangværende revolution. Den ønskede frihed var ikke lige let vundet som han og de fleste troede og håbede på. Samtidig tror mange på kulturen som værktøj og som brændsel for at bygge et bedre samfund.

10:00  

Besat af moderne kunst
Besat af moderne kunst Hjemme hos Jens-Peter Brask er der så meget kunst, at han er nødt til at skifte alt på væggene ud en gang hvert halve år for at kunne nå at kigge på det hele. Jens-Peter startede sin samling af moderne kunst, da han stoppede med at male graffiti og skulle i gang med et liv som ansvarlig forretningsdrivende. Men baggrunden som gadedreng fornægter sig ikke. Han er vild med bemalede skateboards og den nyeste tilføjelse til samlingen er et lærred, der er overhældt med bourbon og cigaraske. Vært: Trine Ross Tilrettelæggelse: Diana Bach Sendt første gang 13.11.13

10:30  

Arkitektens hjem (6:6)
Arkitektens hjem (6:6) Thomas Thorsnes arbejder med at skabe tættere byggeri i områder, hvor begrænset plads er en stor udfordring. Han laver smagfulde boliger, men også minisamfund, hvor der er taget hensyn til både privatliv, udsigt og gode fællesarealer. Selv bor Thorsnes i et nyoppudset hus fra efterkrigstiden.

11:00  

Mode og Sex
Mode og Sex Sex har altid været en markant del af kvindemoden. Men hvad er egentlig sexet lige nu, og hvorfor har de danske designere dette forår vendt ryggen til den herreinspirerede minimalisme og i stedet sat fokus på kvindekroppen med feminine farver og erotiske tekstiler? Chris Pedersen møder nogle af Danmarks toneangivende designere til en snak om sexappeal og forårets hotteste modetendenser.

11:30  

Et elskeligt hus - Aarhus Rådhus
Et elskeligt hus - Aarhus Rådhus Arne Jacobsens arkitektoniske mesterværk. Aarhus Rådhus i 75 år. Det var et ultramoderne hus, arkitekterne havde tegnet i 1937, da der skulle bygges nyt rådhus i Aarhus. Og så startede balladen. Mange mente, at huset var en kedelig betonkasse uden stil og storhed - og der var ikke noget tårn... Så arkitekterne måtte tilbage til tegnebordet og tilføje et tårn. Siden indvielsen 2. juli 1941 har huset erobret alle hjerter, og folk fra hele verden kommer for at beundre det unikke hus. I dag står det som et hovedværk i den skandinaviske modernisme. Tilrettelæggelse: Dorte Søholm og Ole Grønbæk

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (9)
Flaskepost fra Stillehavet (9)

09:20  

Stop! (9)
Stop! (9) Klara er på besøg på fars arbejde. Der kan man ikke lavet noget sjovt og alle er kedelige. Især chefen. Men det vil Klara ændre på...

09:25  

Stop! (10)
Stop! (10) Klara bliver glad, da mor spørger, om hun vil hjælpe med at male stakittet. Hun elsker farve. Men mor vil bare male med en kedelig grå. Det nægter Klara at gå med til...

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:20  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag får far både vand i støvlerne og tæerne i en rottefælde - og så må Emil over i værkstedet!

11:10  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag sidder Emils hoved så godt fast i suppeterrinen, at han må til lægen. Og hans far sparer en masse penge.

11:35  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Der skal være fest på Katholt, og Emil hejser lille Ida op i flagstangen, for at hun kan se helt til Mariannelund.

DR1

12:15  

Syv kontinenter, en verden (3:7)
Syv kontinenter, en verden (3:7) For millioner af år siden blev Jordens kontinenter skabt. Syv vidt forskellige verdener med hvert sit klima og unikke dyreliv. Tag med, når vi udforsker disse mageløse områder. Denne gang det farverige Sydamerika - det mest artsrige fastland på planeten - med verdens tørreste ørken og største regnskov. Og hvor dyrene har udviklet geniale strategier for at overleve.

13:10  

Sygeplejerskerne (9)
Sygeplejerskerne (9) En hyggelig forårsgåtur ender katastrofalt, og Julias datter køres på hospitalet med ambulance. Mens alle forsøger at redde hendes liv, kæmper Malin med sin afhængighed og sine stadigt større løgne. Carina interviewer en ny sygeplejerske, som skal afløse Julia. Hendes religion risikerer dog at stille sygehuset i en svær situation.

13:55  

Sygeplejerskerne (10)
Sygeplejerskerne (10) På hospitalet håber en ældre mand, at han vil få besøg af sine børn og børnebørn, inden det er for sent. Samtidig er to narkomaner skyld i, at deres søn har fået en svær øjenskade. Alexander er rejst til Schweiz, og Julia føler sig frygtelig ensom. Mens Jonas får et opkald, som gør Malin panikslagen.

14:45  

Unge Morse (5)
Unge Morse (5) En universitetsprofessor findes død, tilsyneladende kørt ihjel af en flugtbilist. Midt under efterforskningen må Morse rejse hjem til sin barndomsegn, fordi hans far er blevet syg. Samtidig opdager en oprevet Fred Thursday, at London-gangsteren Vic Kasper, Thursdays gamle fjende, har købt en natklub i Oxford. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby. Instruktion: Colm McCarthy.

DR2

12:30  

Rebeller i dansk kunsthistorie
Rebeller i dansk kunsthistorie Mange af de mest banebrydende kunstværker er blevet til, fordi flere kunstnere på samme tid har besluttet sig for at udfordre den gode smag. I denne serie går Alberte Clement Meldal tæt på fire kunstnergrupper, der ikke bare var præget af tidsånden - de var også med til at skabe den. Hen imod slutningen af 1. Verdenskrig spankulerer fire selvbevidste unge mænd ind på den københavnske kunstscene. De ved, at man skal råbe højt for at blive hørt, og som en anden gruppe af superhelte-kunstnere, kalder de sig "De 4 fænomener". To af dem, Vilhelm Lundstrøm og Axel Salto, er kendt som nogle af den danske modernismes mest markante skikkelser. Sammen drømmer "De 4" om at skabe fremtidens kunst, men idealismen er ikke uden omkostninger. Sendt første gang 03.09.2014

13:10  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman II (2:3)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman II (2:3) Hvad er himmel og helvede? Alle trosretninger har i tusinder af år haft forestillinger om disse mytiske steder. Morgan Freeman undersøger, hvordan disse ukendte steder har ændret vores måde at leve på.. Det gør han bl.a. ved at dykke ned i de indfødte amerikaneres åndeverden, undersøge fænomener som exorcisme og tungetale og ikke mindst møde en kvinde, der mener, at hun har besøgt himlen!

14:00  

Gudstjenester
Gudstjenester Med Laugesen i Apostelkirken på Vesterbro 2

14:45  

Du må ikke slå ihjel (1:4)
Du må ikke slå ihjel (1:4)

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (4)
Morten Skildpadde II (4)

12:20  

Morten Skildpadde II (5)
Morten Skildpadde II (5)

12:45  

Kika og Bob (13)
Kika og Bob (13) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:00  

Tree Fu Tom (3)
Tree Fu Tom (3)

13:20  

Tree Fu Tom (4)
Tree Fu Tom (4)

13:40  

Brillebjørn (17)
Brillebjørn (17) Norsk dramaserie. Tante skal følge Lucy i børnehave. På vej derhen har Lucy ikke lyst til at gå op ad den lange bakke.

13:50  

Alfons Åberg (5)
Alfons Åberg (5) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline Der er den skønneske sne udenfor, så Cirkeline og musene beslutter, at de vil bygge en snemus! Men hvad er nu det - er snemusen levende?

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus er en lille kat, som slet ikke bryder sig om selvglade haner .....

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

16:15  

Spise med Price - I hendes majestæts spiselige tjeneste (1:6
Spise med Price - I hendes majestæts spiselige tjeneste (1:6

17:00  

Jim og Ghita på nye eventyr (4:6)
Jim og Ghita på nye eventyr (4:6) Gudenåen har haft stor betydning for området omkring Danmarks længste å. Ghita Nørby og Jim Lyngvild starter deres tur ved Tinnet Krat, hvor Gudenåen har sit udspring. De fortsætter langs åen og kommer til Silkeborg, hvor de bl.a. besøger den gamle Papirfabrik, der ligger til grund for byen. Åen fører dem også til Svostrup Kro, hvor pramdragerne holdt til.

17:30  

Grænseland - Kampen om folket (1:4)
Grænseland - Kampen om folket (1:4) I midten af 1800-tallet kæmper en lille flok bønder, med den veltalende Laurids Skau i spidsen, for at bevare det danske sprog i Grænselandet. Men hele Europa er i opbrud og det der begynder som en kamp om sprog bliver snart til en kamp om, hvad det vil sige at være dansk og hvor Danmarks grænse skal gå. En kamp, som fører til en blodig borgerkrig.

DR2

15:15  

Fra Gud til Guru: Udvid din bevisthed
Fra Gud til Guru: Udvid din bevisthed Hvorfor begyndte unge mennesker for 50 år siden af dyrke østlige religioner og guruer? Hvad blev de tiltrukket af og hvad fik de ud af det? I det her program skal vi møde Ole Grünbaum som har slået dørene op til en anden bevidsthed gennem både stoffer og østens mystik. Og så skuespilleren Christian, som i dag bruger shamanisme og trommedans til at udvide sin bevidsthed. Sendt første gang 02.10.2018

15:45  

Jeg er her stadig
Jeg er her stadig Hun var stjerne i Danmark og blev fejret på ugebladenes glittede sider. Men da spotlyset forsvandt, oplevede hun sit livs nedtur. Sangerinden Susanne Lana er stemmen bag dansktophittet 'Hvis tårer var guld', og dette er historien om hvor hun blev af - og hvordan hun rejste sig igen. Sendt første gang 05.09.2018

16:15  

Reklamer til tiden (2:8)
Reklamer til tiden (2:8) - om vores mad, fra blodpølse til balsamico I dette program kan seerne bl.a. opleve Liva Weel besynge margarinen i 30'erne, Dirch Passer sælge appelsiner i 50'erne, og Ida Davidsen hylde den belgiske julesalat i 70'erne. I otte programmer præsenteres seerne for en guldgrube af gamle reklamefilm. Mange af filmene har været gemt væk i mørke kældre og kasser og er ikke blev vist siden de rullede over biograflærredet for årtier siden. Reklamefilmene er helt unikke vidnesbyrd om vores skiftende værdier og vaner. I gamle dage elskede vi alt det fede, og i de første sort-hvide film er koteletterne ved at drukne i margarine.I dag er vi til gengæld hysterisk fedt-forskrækkede, og der reklameres for et hav af light-produkter. Vært: Liv Thomsen.

16:55  

Filmperler: Elle
Filmperler: Elle Michèle synes umulig at slå ud. Hun er chef for et succesrigt videospilfirma og styrer sit kærlighedsliv med samme skånselsløshed som sit arbejdsliv. Da hun voldtages i sit hjem af en ukendt gerningsmand, vender det op og ned på hendes liv. Resolut forsøger hun at opspore manden, og snart drages de begge ind i et sælsomt og pirrende spil, der konstant truer med at komme ud af kontrol. Paul Verhoevens komplekse, stærkt underholdende mesterværk modtog en Golden Globe for bedste ikke-engelsksprogede film - mens Isabelle Huppert fik en Golden Globe for bedste skuespillerinde. Medvirkende: Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny m.fl. Instruktion: Paul Verhoeven.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (22)
Gurli Gris VII (22)

15:10  

Gurli Gris VII (23)
Gurli Gris VII (23)

15:15  

Simon
Simon

15:25  

Ridderprinsessen Nella (23)
Ridderprinsessen Nella (23)

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (55)
Vidundervovsen Vaffel (55)

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Skadedyr

16:35  

Paw Patrol (11)
Paw Patrol (11) Vovserne møder Rubble + Vovserne redder en hvalros

17:00  

Krible Krable ved vandet
Krible Krable ved vandet Silja Okking tager til Bovbjerg Fyr og går på jagt efter Krible Krable-dyr i vandet. Imens er Sebastian Klein ved at gøre klar til fredagens store fest for alle de små, seje dyr. Tilrettelæggelse: Laura Bøge Mortensen

17:25  

MikroMakkerne - Skovflåten
MikroMakkerne - Skovflåten Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i skoven. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på den blodtørstige skovflåt med hjælp fra en sød hund. De undersøger, hvordan skovflåten lever, og hvad man skal gøre, hvis man finder en. Og så dyster de mod hinanden i en nervepirrende blodsuger-battle!

17:35  

MikroMakkerne - Guldsmeden
MikroMakkerne - Guldsmeden Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på Guldsmeden, der både er en af de smukkeste flyvere og samtidig et grådigt rovdyr! De undersøger hvordan guldsmeden fanger dens bytte, og dyster selv I at blive den skarpeste insektjæger!

17:45  

Vilde vidunderlige dyr
Vilde vidunderlige dyr Den sorte havemyre er nærmest en slags landmand. For ligesom landmanden passer køer, så passer myren sine bladlus. Myren spiser nemlig bladlusenes lort, som smager sødt og kaldes honningdug. Men der er mange mariehøner i haven, som vil spise bladlusene. Så myren må jage dem væk, hvis den skal få fred til at passe sine bladlus.

17:50  

Kriblekrable Safari om natten
Kriblekrable Safari om natten Mange små dyr er kun ude om natten, så børnene laver sød lokkemad, og så er det bare ud med lommelygterne, og se hvem der er kommet til fest i skoven.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Vores mystiske planet (2:5)
Vores mystiske planet (2:5) Vores planet gemmer stadig på mange mysterier. I 2009 opdager havbiologer noget usædvanligt. Den største samling af hvalhajer, man nogensinde har set. Mere end 400 af dem. Og alle samlet ét sted. Lige ud for Mexico. Men hvorfor er de her? For at finde svaret må vi begive os ud på en episk rejse til en svunden civilisation og dens hellige undervandsverden. Hjemsted for uhyrer og fremmede livsformer.

20:00  

Grænseland (2:4)
Grænseland (2:4)

DR2

20:00  

Menneskets enestående ritualer (2:3) - Rituelle forsamlinger
Menneskets enestående ritualer (2:3) - Rituelle forsamlinger Over hele verden udfører mennesker ritualer. Fra velkendte skikke til ekstreme indvielsesritualer. Ritualer markerer de mest betydningsfulde øjeblikke i vores liv. De lærer os, hvordan vi skal elske, give slip og finde det sted, hvor vi hører til. Denne gang udforsker vi de største rituelle forsamlinger. Hvorfor vælger vi at samles i stort antal?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Pax' jordiske eventyr (6:10)
Pax' jordiske eventyr (6:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hopper fra timetervippen, men kan ikke synke. Den sure dame opdager en mærkelig busk med ben, og en fuglekigger slipper af med sine fugle. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (30)
Pyjamasheltene (30)

18:50  

Wild Kratts III (1)
Wild Kratts III (1)

19:15  

Zorro (14)
Zorro (14) Havets ånder

19:35  

Svampebob Firkant VII (26)
Svampebob Firkant VII (26) Storesøster Sam + Perfekt kemi

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:40  

Hamilton (6:10)
Hamilton (6:10) Haig giver Hamilton en ordre, han ikke har lyst til at udføre. Kristin får problemer på hjemmefronten. Hamilton og Sonja tager til hendes sommerhus. Hamilton ønsker kun at komme væk fra det hele, men snart får parret uønsket selskab.

22:25  

Maria Wern: Fremmed fugl (4:4)
Maria Wern: Fremmed fugl (4:4) Vicekommissær Maria Wern er blevet sat i karantæne efter at have været i kontakt med den afdøde Malin Berg. Heldigvis viser det sig, at Maria ikke er blevet syg, men til gengæld er hendes søns tilstand forværret. For Maria er det nu for alvor et kapløb med tiden at opklare sagen. Hvem har sat sygdommen i omløb? Og hvorfor? Findes der en vaccine? Maria Wern: Eva Röse. Jonathan Sauma: Fares Fares. Thomas Hartman: Allan Svensson. Instruktion: Erik Leijonborg.

23:10  

Stella Blómkvist (1:3): Mord i ministeriet
Stella Blómkvist (1:3): Mord i ministeriet Stella Blómkvist er en ung, selvsikker advokat med en skarp hjerne og fleksibel moral. Statsministerens rådgiver er fundet myrdet. Stella får til opgave at forsvare den hovedmistænkte, småforbryderen Sæmi. Det er lidt af en opgave, for Sæmi blev fundet indsmurt i blod ved ofrets lig. Men Stella giver ikke op så let, og da magtfulde mennesker forsøger at lukke munden på hende, bliver hun blot endnu mere stædig.

DR2

21:00  

Den klassiske musikquiz
Den klassiske musikquiz Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Teresa la Cour, John Kruse og Nikolaj Koppel. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Er det muligt ud fra dirigentens gestik at gennemskue, hvad han dirigerer, uden at orkestret spiller til? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør og slagtøjsinstrumenter? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Og kan det lade sig gøre at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Sendt første gang 20.10.2019

22:00  

Du må ikke slå ihjel (2:4)
Du må ikke slå ihjel (2:4)

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

DR2 bringer kulturen ud (20)
DR2 bringer kulturen ud (20)

23:10  

Countrymusikkens historie (5:9) - Tiderne skifter 1964-1968
Countrymusikkens historie (5:9) - Tiderne skifter 1964-1968 Amerika er under forandring både kulturelt og socialt. Og det kan høres i musikken. Loretta Lynn skaber sange, som kvinder overalt i verden tager til sig, og Charley Pride bliver stjerne, fordi folk forholder sig til hans musik i stedet for hans hudfarve. Vi fortæller countrymusikkens historie med interviews med mere end 80 musikere og med billeder og film, der aldrig tidligere har været offentliggjort.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:40  

Vera: Blinde punkter
Vera: Blinde punkter En ung kvinde findes stukket ihjel og smidt på en losseplads. Kvinden, Joanne, var retspsykolog i et fængsel. Vera opdager, at hun var i færd med at efterforske en forbrydelse, som en af de indsatte var dømt for. Fandt Joanne noget, der kostede hende livet? Vera følger i den unge kvindes spor for at finde svaret.

02:15  

Mord med miss Fisher (5)
Mord med miss Fisher (5) Hovedingredienserne er alkymi, gift og jødisk politik, da den glamourøse detektiv Phryne Fisher må opklare en ny mordsag. Det hele starter, da en ung mand findes død i en boghandel.

DR2

00:05  

Den bedste alder (3:4)
Den bedste alder (3:4) "Man er kun så gammel, som man føler sig" Vi er påvirket af de normer og idealer, der er knyttet til de forkellige aldre. Og hvordan man bør opføre sig og især ikke bør opføre sig. Maiken Wexø: "Især som kvinde, vi er så hæmmet af hvordan vi skal se ud og hvordan andre skal opleve os. Det er først når man kommer op i alderen, at man tænker, det kan godt være at min røv ser stor ud i denne kjole, men herregud." Sendt første gang 21.10.2015

00:35  

Kærlighed og kommaer
Kærlighed og kommaer Kasper Nørgaard Thomsen er forfatter, og til trods for, at han kun er kendt af en lille skare læsere, er han af flere anmeldere udråbt til at være en af hvor tids mest visionære og exceptionelle skribenter. Instruktør, Ulrik Gutkin, har gennem fire år fulgt Kasper i hans skriveproces på vej mod sin femte bog Hyperion. Undervejs møder Kasper kærligheden, og inden længe er kæresten gravid. Men det nye liv spænder ben for Kaspers forfatterskab, og det er bestemt ikke let at balancere mellem høje ambitioner og en hverdag, der konstant forstyrrer...

01:20  

Madagascar - verdens rigeste fattige land
Madagascar - verdens rigeste fattige land Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. Øen Madagascar er enestående med sine smukke landskaber, prægtige regnskove og hundredvis af dyrearter, som ikke kendes andre steder i verden. Men landet er under pres af mange års politisk misregimente og korruption, og den ulovlige skovning af regnskoven er ved at nå et kritisk punkt, hvor adskillige af de enestående dyrearter nu er truet af udryddelse.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, GILLELEJE.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0524232301